Nieuwsbrief Mei 2020   |    www.cothink.nl   |    meerinfo@cothink.nl
lees online
CoThink
In deze nieuwsbrief  

    Online en offline, er kan meer dan je denkt
   Problem Solving & RCA in een nieuw jasje
 ■  Meer inzicht met Data Analytics
 ■  Leiden van online problem solving sessies
 ■  Webinar - De geheimen van de Problem Solving Pitstop
 ■  Nieuwe website live
 ■ Keep it fresh - RCA Skills booster
  Leuk om te delen
  Agenda (bijna te vol om waar te zijn)
 Online en offline, er kan meer dan je denkt  
CoThink volgt met aandacht en compassie de ontwikkelingen rond het Coronavirus. De impact hiervan op de werk- en privéomgeving verschilt voor iedereen en het vraagt om flexibiliteit. Daarnaast is deze situatie een bron van creativiteit, innoveren en vooral proberen. Ook wij zijn positief verbaasd over de mogelijkheden van online trainen en faciliteren. Al meer dan 120 deelnemers hebben de afgelopen weken online training gevolgd en met veel plezier.
 
Daarnaast is het vanaf juni weer mogelijk in kleine groepjes classroom trainingen te volgen. Onze trainingsruimte is `anderhalvemeter-proof’ gemaakt en we hebben een protocol opgesteld. Voorafgaand en tijdens de training checken we of deze maatregelen ook passend voelen voor jou. Samen nemen we de verantwoordelijkheid voor een veilige omgeving. Tot ziens!
Top
Problem Solving & RCA in een nieuw jasje
Innovatie, aanpassingsvermogen en samenwerking zijn in deze periode belangrijker dan ooit. Dat brengt dus ook nieuwe mogelijkheden: het RCA trainingsaanbod en de templates nog beter op de praktijk laten aansluiten.

De vernieuwde indeling van Problem Solving & Root Cause Analyse is laagdrempelig, makkelijk en geschikt voor dagelijks gebruik en ook voor complexe problemen die meer tijd en aandacht vragen.
Hoe doen die jongens van CoThink dat? We make complex things simple! Dat lijkt eenvoudig maar dat is het niet dus daar zetten we graag onze ervaring voor in. Lees hier meer
Top
Meer inzicht met CoThink Data Analytics
Data-Analyse biedt bij problemen oplossen veel toegevoegde waarde. Je wilt toch juist vinden wat je niet zoekt? Feit is dat Data-Analyse een steeds grotere rol speelt in je dagelijkse werkzaamheden.
Bekijk hier of deze praktische aanpak bij jou past.
Top
Leiden van online Problem Solving sessies
 
Als Problem Solver krijg je te maken met online sessies omdat je niet allemaal bij elkaar kunt komen. De CoThink consultants hebben veel ervaring met online faciliteren. Die ervaring geven we graag door zodat jij nog effectiever wordt als leider/facilitator van online sessies. Lees meer

Wat deelnemers zeggen: "Het maakt je bewust van de verschillen tussen digitaal en analoog faciliteren" en "Ik weet nu wat ik anders moet doen om de flow erin te houden".
Top
Webinar Problem Solving Pitstop - samen ga je sneller
Ervaar hoe je lastige problemen met onze krachtige aanpak snel organiseert en oplost. Een goed begin is het halve werk, zeker bij problem solving! Vergeet die urenlange sessies en dikke onderzoeksrapporten. Start met een Problem Solving Pitstop, kom binnen 30 minuten tot de kern, kies aansluitend de juiste acties. Denken-Doen-Uitvoeren. In NL en ENG!

In dit webinar vertellen Martijn en Jan Willem hoe een Problem Solving Pitstop jou gaat helpen. Meld je aan via de knop "Ik ben er bij!"
Top
Nieuwe website live
Onze nieuwe website is onlangs live gegaan! Totaal anders is het overzicht met trainingsmogelijkheden. Eén pagina waar je alle trainingsopties kunt filteren op functie, level of afdeling.

We zijn benieuwd wat je ervan vindt. Neem een kijkje en laat ons je bevindingen weten via de contactmogelijkheden onderaan elke pagina..
Top
Keep it fresh!  


Wat was nu precies een doorbroken barrière? Wanneer stop je met doorvragen in de Event Map? Hoe houd je de ProbleemAnalyse scherp en hoe ga je om met een probleem dat er altijd al was? En wat als het toch complex blijkt te zijn? Herkenbare vragen?

Wanneer heb jij ons onlangs om coaching of feedback gevraagd? Niet? Volg dan met een van onze trainers een dagdeel vol oefeningen, feedback en inspiratie en excelleer. Interesse en nieuwsgierig naar de inschrijfdata? Klik hier voor meer details.
Top
Leuk om te delen  

Thuiswerken - Van Kooten en de Bie

Arnout van den Bossche over Powerpoint

Can we create new senses - David Eagleman

Training from home - Bart Smit

Downloads Excel tips & nieuwe templates

c lcursus . Curabitur tempor nisi a odio malesuada fermentum.Nullam pretium lobortis tortor. Lees meer
Top
Agenda  

27 Mei - Leiden van Online Problem Solving sessies (NL) - online (vol)
28 Mei - Leading Online Problem Solving Sessions (English) - online

2 Juni - Webinar - Problem Solving Pitstop (NL & Engels)
10 Juni - Data Analytics Essentials - online
16 juni - Advanced Excel Skills - online
18 Juni - RCA Skill Booster - online
22 Juni - Problem Solving & RCA Essentials (English) - online
15 Juli - Advanced Excel Skills - online

27 Augustus - RCA Skill Booster - online

3 September - RCA Facilitator - classroom
8 September - Problem Solving & RCA - Essentials - classroom
22 September - Problem Solving& Decision Making - classroom
24 September - Data Analytics
20 Oktober - RCA Facilitator - classroom
3 November  - Problem Solving & RCA - Essentials - classroom
10 November - Advanced Problem Solving & RCA  - classroom
17 November - Problem Solving & Decision Making  - classroom